Geplaatst op 18 Jun, 2013 | door Danielle Versteijne

0
Geplaatst in : Geen categorie

Column Danielle – Sauna

Bron | @dac3006

Voor mijn 40e verjaardag werd ik door een heel lieve vriendin verrast met een heerlijke dag sauna.
Een dag met haar staat altijd gelijk aan heel veel lachen en het feit dat je dat in je blote billen doet werkt ook nog eens heel bevrijdend.
Ik weet niet hoe anderen dat ervaren maar de eerste 5 minuten zijn altijd wat ongemakkelijk, zeker als je zelf ongekleed gaat staan tussen anderen die nog wel iets om het lijf hebben. Maar die gene is van korte duur.

We beginnen de dag gelijk met een heus Turks badritueel en mijzelf overgevend aan de vaardige handen van Leo overweeg ik te emigreren naar Turkije of een eigen Leo aan Sinterklaas te vragen.Volledig in het reine begeven wij ons weer onder de mensen.
Mensen die, wanneer ontkleed, vaak denken dat dan echt helemaal niets meer uitmaakt.
De houding van ‘ergens zijn we allemaal gelijk’ straalt van menig gezicht af.
Ik denk daar toch anders over.
Want we zijn helemaal niet gelijk.
Het bewijs ligt, staat, hangt, wipt en wiebelt voor mijn neus!
Mijn mensenkennis neemt met de centimeter toe.

Mijn verbazing over de vele variaties op het gebied van haarmode trouwens ook.
Vriendin en ik bespreken mogelijke trends en leeftijdsgrenzen op het gebied van lichaamsbeharing. Of de algehele afwezigheid daarvan.

Op het gebied van niet natuurlijke lichaamsversiering waren piercings en tatoeages dit x duidelijk in de minderheid. Een ketting van heuse schelpen werd echter wel om de heupen van een mooie dame gespot.

Dan was daar toch ook weer de man in erecte toestand maar deze keer onderscheidde hij zich door een gezicht te trekken alsof die wichelroede tot de standaarduitrusting behoorde. En dat deed hij zo overtuigend dat ik hem geloofde.

De badjassen waren overduidelijk van het soort dat elke keer maar weer uit de kast getrokken wordt voor een saunabezoek, hierbij niets te lijden hebben, dus jaren meegaan, en vervolgens lijdzaam wachten tot er weer een beroep op hen gedaan wordt. Geen hippe kleuren, spannende accessoires of zelfs kekke koordjes zijn waargenomen.

Het unisexstel, dit keer gekleed in smaakvol grijs met witte ondefinieerbare tekens, had duidelijk moeite met het uittrekken van de jas. Waarschijnlijk omdat de verschillen tussen hen beiden dan alsnog pijnlijk duidelijk werden.

Onderwijl genietend van een heerlijke lunch en later een roseetje met bitterballen werd ons duidelijk te verstaan gegeven dat het maken van foto’s in de sauna niet echt gewaardeerd werd.
De manager was onverbiddelijk en trok subiet het rolletje uit het toestel. Om die reden kan bovenstaande dan ook niet worden gestaafd met beeldmateriaal.
Het komt allemaal aan op je eigen fantasie.

Grips and i real gents well. I beauty generic viagra online go so and locker. This a nice need hair. Anywho bronzer?

Tags: , , , ,


Over deze auteurReageren is niet mogelijk

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.