Geplaatst op 03 Jun, 2013 | door Ingrid Jukajo

0
Geplaatst in : Uit het hart, Ingrid Jukajo

Column Ingrid Jukajo – Alleen is maar alleen…

Tante S

Bijna 4 jaar geleden koos ik ervoor me van mijn toenmalige parasiet te ontdoen. Na 5 jaar op alle fronten van mij misbruik te hebben gemaakt gingen eindelijk mijn ogen open. 5 Jaar te laat maar nog net op tijd. Op een goeie dag schopte ik hem en alles wat van hem was de deur uit. Daar zaten we dan op onze tuinmeubels mijn kinderen en ik. Gelukkig niet zijn kinderen. Een poos heeft een hele ouwe tv op een campingtafel gestaan tot ik met veel trots zelf een platte tv kon kopen. Van mijn lieve ouders kregen we bankstel en eettafel en we konden weer samen aan tafel eten als een soort van echt 1 ouder gezin.

Langzaam krabbelden we op. Zo nu en dan vergreep ik me lekker aan een toyboy en lange tijd voelde dat heel goed. Raar genoeg gaat ook dat eens vervelen. Zoals al eens eerder aangekaart kwam de fase datingsites. 5 Pogingen heb ik gedaan. 5 Keer heb ik mezelf in zo’n vijver gegooid als lekker visje en 5 keer ben ik met walging en afkeer en diepe teleurstelling weer af gegaan. Relatieplanet? Beter neukplanet. Als je niet snel genoeg ergens in een louche hotel wil afspreken ben je “niet neukbaar” en wordt je gedissed. 3 Keren heb ik voor lidmaatschap betaald. 3 Keren had ik toch weer de ijdele hoop iemand te vinden die oprecht, integer, spontaan, betrouwbaar is en een flinke dosis humor heeft. Wat een berg vreselijk enge, gefrustreerde mannen zijn er hier in Nederland! Van de 10 mannen die er reageerden konden er minstens 9 van naar de “geen interesse” afdeling. Ik ben heus geen Béyoncé maar allemachtig sommige mannen hebben geen spiegel denk ik of een zeer afwijkend zelfbeeld met het daarbij behorend belachelijk gedrag.

Forget it dus. Dit zou het echt niet gaan worden. De laatste keer had één van de losers het geweldige lef na afgewezen te zijn door mij, mijn lidmaatschap met een intens niet intelligente opmerking de genadeslag te geven. Hij was al door me bericht dat ik geen interesse in hem had en kreeg dan ook zo’n standaard geen interesse berichtje. Hij reageerde daarop met; waar haal jij gvd het gore lef vandaan te denken dat ik geïnteresseerd zou zijn in jou? Eeeh… sorry maat volgens mij stuurde jij net een interesse berichtje die ik genadeloos terugketste omdat je een arrogant smoel hebt en klaarblijkelijk ook zo bent?

Einde Relatieplanet. Als ik zo benaderd kan worden door die idioot met een iq van zijn schoenmaat dan ben ik alweer klaar. Ik heb de schlemiel aangegeven en hoop dat hij nu van RP af is gelazerd.

Maar alleen is maar alleen. Ik kan soms oprecht een tikkeltje jaloers zijn op stelletjes die zo vreselijk van elkaar houden en hondstrouw zijn aan elkaar. Die de dood of de gladiolen voor elkaar over hebben, elkaar aanvullen, helpen, steunen, begrijpen. Ook mis ik die sterke kerel die echte kerelklussen doet. Met mijn twee linkerhanden en knutseldiploma kom ik niet echt ver en eindigt het meer dan eens in wat sneu gekruisschroefdraai en zielig getik met hamer op duim. Ik ben een warm mens die best heel goed alleen kan zijn, bewezen al bijna 4 jaar! Maar vaker dan dat ik het fijn vind alleen te zijn mis ik echt wel een warm lijf naast me in bed, iemand om tegen aan te leunen op de bank, iemand om pleasure and greeve mee te delen. Helaas, wie niet date volgens de regeltjes krijgt geen vriendje. Blijkbaar…

Ik denk dat ik me maar weer eens ga vergrijpen aan één van mijn toyboys voor wat broodnodig lichamelijk contact en warm vlees…

Tags: , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.