Geplaatst op 14 Mei, 2013 | door Robin

0
Geplaatst in : Uit het hart, Robin

Column Robin – Next!

robin

Bron

Sommige mensen benijden me en andere mensen vinden het sneu. Het feit is dat ik mezelf weer single mag noemen. Op avontuur dan maar… Op mijn 35ste. Niet helemaal wat ik in gedachten had als klein meisje. Waar blijft dat “Ze leefden nog lang en gelukkig” nou?

Mijn belevenissen? Die ga ik hier delen. Het zijn verhalen in vergelijk met wereldproblematiek belachelijk en klein. Voor mij zijn het verhalen die reëel en groot zijn. Zo ik vermoed geldt dat voor veel vrouwen die single zijn. Zeker voor de vrouwen met een latente kinderwens en de alom bekende rammelende eierstokken zoals ik.

Het zijn avonturen waar ik om moet lachen en soms ook huilen. Avonturen waar ik van hoop te leren, zodat ik ooit die ene man en dat gezinnetje ga krijgen, vinden of door gevonden ga worden.

Tags: , , , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.