Geplaatst op 27 Mei, 2013 | door Robin

0
Geplaatst in : Uit het hart, Robin

Column Robin – Piemels zijn grappig

robin

Bron

Via een van de bekendere datingsites heb ik iemand “ontmoet”. Al weken houdt deze (als ik zijn foto mag geloven) knappe man mij bezig. Voor het slapen gaan schrijven we elkaar Whatsapp berichtjes en sturen we elkaar foto’s. Hij is bezig met zijn co-schappen en maakt meer dan 60 uur in de week.

Goed nieuws… Ze zijn bijna afgelopen. Dit gaat gevierd worden met een afspraak waarbij we elkaar voor het eerst gaan ontmoeten. Spannend! In mijn gedachten (deze romantische ziel fantaseert er bij zulke vooruitzichten meteen lustig op los) wordt het een mooie date. Ik verheug me er echt op…

Ten minste tot ongeveer een uur geleden… Toen ging er iets mis. We grapten wat heen en weer over een foto van hem die genomen is in bed. Toen schoot ineens in mijn gedachten dat op een van de eerste foto’s die hij heeft gestuurd iets staat dat me verbaasde. Hij staat in zijn operatie outfit voor een whiteboard. Op het whiteboard staat een tekening… De vage contouren van een piemel!? Toen ik de foto kreeg heb ik het genegeerd. Nu dacht ik: Ik vraag het toch eens even na. Je kunt het preuts vinden, maar ik vind het vreemd om zo’n foto te sturen als kennismaking met een onbekende vrouw. Respect enzo…

Ons Whatsapp gesprek:

Ik: Die eerste foto met dat whiteboard… wat staat daar op getekend?

Hij:
Haha, het is een piemel!
Piemels zijn grappig…

Ik: Apart!

Hij:
Haha, fijn voor je
Je mag er alles van vinden

Tsja en daarna heeft hij niets meer van zich laten horen. Apart of niet? De afspraak haal ik in ieder geval maar uit mijn agenda. Mijn les? De volgende keer meteen reageren op iets dat ik vreemd vind. Next!

Tags: , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.