Geplaatst op 14 Jun, 2013 | door Robin

0
Geplaatst in : Uit het hart, Robin

Column Robin – Smoesjes?

robin

Bron

Afgelopen half jaar heb ik heel wat dates gehad. Of beter gezegd ik heb heel wat keren gedacht dat ik een date zou hebben. Ongeveer bij 8 van de 10 afspraken zit ik de betreffende avond op de bank thuis…alleen. Hoe kan dat? Het is significant meer dan bij afspraken met vrienden. Natuurlijk kan het gewoon pech zijn. Of juist geluk, want wie weet hoe die op het eerste gezicht leuke afspraakjes waren afgelopen…

Redenen lopen uiteen: Whatsappjes die niet aankomen (gebeurt me alleen bij dates NOOIT bij vrienden). Mannen die op het laatste moment bekennen dat ze geen fiets hebben en niet naar de stad kunnen komen (er bestaat toch ook nog zoiets als een bus?). Mannen plotseling geveld door heftige buikgriep (liefst een half uur voordat we hebben afgesproken). Een man wiens broer van de trap valt (4 (!) etages en gelukkig uiteindelijk niets heeft). En nu vanavond een man bij wie de CV monteur al twee dagen niet wil komen en nu om kwart over 6 binnenstapt met als gevolg dat het te laat wordt voor onze afspraak.

Wat moet ik hier nu allemaal van denken? Het verbaast me ook dat veel van deze mannen geen actie ondernemen voor een nieuwe afspraak. Ik ook niet… Maar ja, ik zeg ook niet af. Zouden het dan toch smoesjes zijn?

Tags: , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.