Geplaatst op 03 Jun, 2013 | door Robin

0
Geplaatst in : Uit het hart, Robin

Column Robin – Vlotte babbel

robin

Bron

Een berichtje op mijn RP profiel… Eindelijk weer! (Voor beginners met daten: RP is de afkorting voor gevorderden voor het alom bekende Relatieplanet. De mannen en vrouwen supermarkt.) Ik vind mijzelf geen onaantrekkelijke vrouw en de reacties op mijn profiel vallen me op RP ook eigenlijk elke keer weer tegen. Jammer om elke keer als ik inlog te zien: u heeft 0 berichten. Waarschijnlijk veel concurrentie. Dus dubbel genieten als er iets leuks binnen komt…

He, Robin!

Prachtig die foto. Je lijkt me een natuurlijke stijl te hebben die me aanspreekt.
Hoop dat je me contact.

Groetjes,
Daniel

Fijn! Ik meteen enhousiast een bericht terug gestuurd. Wat heen en weer gemaild en een afspraak gemaakt. We gaan een drankje doen in de stad. Ik ben benieuwd!

Ik kom het cafe binnen en zie hem zitten. Een lange man met een leuk hoofd en een zo op het eerste gezicht goed lijf. Dit wordt een mooie avond! Hij schiet op om mij een hand te geven en stelt zich voor… In een hard Limburgs accent. Ik kijk verward naar hem op. Het is toch altijd een zachte g? Het is een schatje, dus ik zeg tegen mijzelf: “Wat maakt een accent nou uit? Niet zo kritisch! Kom op.” Ik ga tegenover hem zitten. We raken aan de praat.

De mensen van drie tafels links en vier tafels rechts om ons heen kunnen meegenieten, terwijl wij het hebben over onze levens. Ten minste… Ze kunnen vooral horen hoe hij het heeft over zijn leven. Het is een accountmanager en hij heeft een vrij vlotte babbel. Ik ben wat rustiger en ehh kom er wat moeilijk tussen. Hij vertelt over zijn werk en de rol waarin hij is gegroeid. De hele familie passeert de revu. Hoeveel tantes, ooms, nichten en neven kan iemand hebben? Zo nu en dan krijg ik een vraag. Die ik gretig beantwoord, want ja ik ben rustig, maar hou wel van aandacht. Na mijn antwoord gaat hij zonder moeite en reactie door met weer een ander onderwerp uit zijn leven. Euhm, dynamisch?! Aan het einde van de avond vraagt hij of hij me een zoentje mag geven. Een zoentje? Lief, maar ik ben doodop en moet bedanken. Mijn gevoel is echt totaal weg…

Het blijft een schatje…maar voor mij? Nee, helaas. Next!

Tags: , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.