Geplaatst op 12 Mei, 2013 | door Dagboek MOL

0
Geplaatst in : Geen categorie

Dagboek Mijn Onbereikbare Liefde 4 – 12 april 2012

Je date was niks. Maar feitelijk verandert daar niks mee. Deze was misschien niks maar er zal ongetwijfeld wat gaan komen, tussen de dates die nog zullen volgen. Het is geen kwestie of, het is slechts een wanneer.
Het zette mij vandaag wel aan het denken… gedachten vliegen over en weer. Verstand in gevecht met gevoel in een strijd waar nooit een winnaar uit kan komen. Moet ik daarop wachten? En hoe zou ik daar op reageren?

Moeilijk… omdat je vriendschap mij ook zoveel waard is. En dat is mijn innerlijke strijd. Mijn verstand roept: ‘Stop ermee, hoe eerder hoe beter, doe je zelf geen onnodig verdriet.’ En mijn gevoel roept terug: ‘Kijk wat tijd je te bieden heeft, probeer je gevoel te temperen en geniet van jullie vriendschap.’

Als gevoel een schakelaar had, zette ik hem nu uit. Over. Klaar.

Ontneem mijn gevoel
geef het weg aan ieder
die het nog gebruiken kan
maar sluit het af
leg het desnoods aan banden
omdat het voor ons
desastreus zou zijn…

Ik wil niet voelen
het zet mij aan tot vlucht
ver weg bij jou vandaan
snij het desnoods
met grof geweld
uit mijn lichaam en gooi het
in het diepste ravijn

Maar laat mij
zonder tranen bij je zijn…

best smart pill HGH for sale online penis enlargement pills buy anabolic steroids best testosterone booster

Tags: , , , , ,


Over deze auteurReageren is niet mogelijk

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.