Geplaatst op 17 Mei, 2013 | door Domina

0
Geplaatst in : Uit het hart, Domina

Een beginnende Meesteres – Deel 2

domina

Mijn slaaf i/o wil graag een contract. Ik had nog nooit van een slavencontract gehoord maar wil mij er graag in verdiepen. Ik vroeg hem wat hij prettig vond aan een dergelijk contract en zijn antwoord luidde: ‘Het bezit zijn van mijn Meesteres.’

Ik begin te zoeken op internet en kom al snel wat voorbeelden tegen. In eerste instantie gaat er een wereld voor mij open. ‘Wauw’ denk ik, een contract waarin ik alles kan vastleggen wat ik van hem verwacht en waar hij zich aan moet houden. Wat een controle! Ik laat hem weten dat, als de klik er is op onze eerste afspraak, ik voor de tweede afspraak een contract zal maken. Dat hij daar eenmalig inspraak in heeft maar als hij het contract vrijwillig tekent, hij zich er ook aan moet houden.
Naast mij ligt mijn aantekeningboek te lonken en tussen neus en lippen, schrijf ik steeds iets op wat ik in het contract zou willen zetten…

Terwijl de dag vordert groeit bij mij een besef. Ik lees mijn aantekeningen er nog eens op door en merk dat al deze punten die ik zou willen opnemen, puur een weerspiegeling zijn van mijn eigen onzekerheid. Controle willen uitoefenen op de situatie. Ineens krijgt de verhouding D/s een heel andere dimensie en ik vraag mij af wie van deze twee het meest krachtige is… en ineens word ik heel verdrietig omdat ik het antwoord natuurlijk best weet.
Als je diep in jezelf durft af te dalen kunnen tegenpolen ineens van pool verwisselen en wordt zwart, wit en wit, zwart. Ogenschijnlijk verandert er niets, het blijft een volledige cirkel, maar het uitzicht van de polen zelf verandert drastisch.
Een diepe confrontatie met mijzelf en vooral met mijn zwakheden. Ik ben mijn slaaf dankbaar voor deze eyeopener. Nu al. Het zal nog een leerzaam proces worden. Ineens hoor ik de klanken van het prachtige nummer van Bette Midler ‘You’re the wind beneath my wings…’

Wordt vervolgd.

Tags: , , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.