Geplaatst op 24 Mei, 2013 | door Domina

0
Geplaatst in : Uit het hart, Domina

Een beginnende Meesteres – Deel 3

domina

De BDSM begint mij steeds meer te boeien. Waar het eerst nog ging om een ‘gezonde nieuwsgierigheid’, begint het nu steeds meer bijzonder voor mij te worden. Ik zie het verbond tussen D/s als een complete cirkel. Samen vormen ze één complete perfectie. Ze vullen elkaar aan en vormen op deze manier een symbiose die onlosmakelijk met elkaar is verbonden. De cirkel is half zwart en half wit. Wie welke kleur symboliseert is niet belangrijk omdat deze zich continu zullen afwisselen. Maar alleen samen zijn ze compleet.
Als je zo’n cirkel samen kunt vormen, heb je daarmee het recept voor de meest liefdevolle relatie die je kunt wensen.

Mijn slaaf heb ik nog niet gezien maar het gevoel dat dit tot iets bijzonders kan uitgroeien, groeit met de dag. Binnen de BDSM staan de drie V’s centraal: Veilig, Verstandig en Vrijwillig. Het heeft ook niks met geweld te maken, maar alles met respect. Waar je met geweld iets afbreekt, kun je binnen de BDSM iets opbouwen, namelijk een ultiem platform van vertrouwen en veiligheid, en binnen deze factoren kun je je vrijelijk bewegen en gevoelens verder laten groeien.

Naar mate mijn zoektocht vordert lijkt mij één ding steeds duidelijker te worden. Mijn leven lang zoek ik al naar een ‘perfecte liefdesvorm’. Een gevoel dat ik nog nooit bij iemand écht heb kunnen vinden, maar waarvan ik zeker weet dat deze bestaat. Het lijkt er nu steeds meer op dat ik dit gevoel binnen de BDSM zou kunnen vinden. Een absolute contradictie voor iedereen die slechts oppervlakkig een oordeel velt over dit spel van Dominanten en slaven, maar een absolute herkenning voor iedereen die dieper durft te kijken.

Wordt vervolgd.

Tags: , , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.