Geplaatst op 06 Jun, 2013 | door Domina

0
Geplaatst in : Uit het hart, Domina

Een beginnende Meesteres – Deel 4

domina

Ik heb een eigendom, een eigen slaaf. Iemand die compleet gedomineerd door mij wil worden, zich aan mij wil onderwerpen. Ik ben zijn Domina. Aan de ene kant een tikkeltje onwennig, aan de andere kant voelt dit zo goed, zo kloppend en voel ik een energie door mijn aderen stromen waar ik altijd naar heb verlangd, maar nooit heb mogen voelen.

En het gekke is… we hebben elkaar nog nooit gezien. Nog negen dagen dan zal het gebeuren. Negen lange dagen. Vanaf dat moment ziet het er naar uit dat we onlosmakelijk verbonden zullen zijn aan elkaar en een perfecte symbiose zullen vormen, een eenheid waar ik altijd naar heb gezocht maar nog nooit eerder heb gevonden. De puurste vorm van verbondenheid, de puurste vorm van ‘wij’.

Het was een lang gesprek gisterenavond aan de telefoon. Het voelde goed, alles voelt goed en ik kan alleen maar hopen dat op het moment van ‘zien’ het ook nog steeds goed voelt. In de komende dagen zal ik het slavencontract voor hem maken. Hij mag er één keer op schieten, of ik iets met zijn opmerkingen zal doen is niet te garanderen. Wanneer hij over negen dagen het contract tekent, is hij van mij en zal ik zijn Domina zijn. De komende dagen maar eens goed nadenken wat ik erin ga zetten.

Natuurlijk is het geheel veel groter dan de BDSM op zich, maar… het ziet er wel naar uit dat de BDSM een wezenlijk 24/7 onderdeel gaat worden van ons leven. Compleet nieuw voor mij maar aan de andere kant voelt het ook zo natuurlijk…

Wordt vervolgd.

Tags: , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.