Geplaatst op 20 Jun, 2013 | door Domina

0
Geplaatst in : Uit het hart, Domina

Een beginnende Meesteres – Deel 5

domina

Een paar dagen geleden had ik nog nooit van een slavencontract gehoord, vandaag heb ik er een opgesteld. Verbazingwekkend hoe makkelijk mij dit afging. Natuurlijk had ik een voorbeeld opgezocht op internet, maar ik merkte al snel dat dit contract niet dicht bij mij lag. Het gaf een aardig beeld wat er verwacht werd, maar ik ben een andere Domina dan degene die dit contract heeft opgesteld, dus ik heb andere verwachtingen, ideeën, grenzen en fantasieën.
Hoe onwennig het ook was, binnen een paar uur lag daar een kant-en-klaar contract met 10 artikelen en bestaande uit 9 A4-tjes.
Voor een onervaren meesteres, geen sinecure maar die mij desondanks erg makkelijk afging. Sterker nog, ik vond het waanzinnig spannend om over al die verschillende facetten na te denken en scenario’s in mijn hoofd af te draaien. Niet alleen spannend trouwens, ook behoorlijk verhittend.

Het concept contract is nu naar mijn slaaf gestuurd. Hij mag er één keer op reageren. Of ik iets met zijn wensen doe, wellicht, maar absoluut niet zeker. Uiteindelijk bepaal ik hoe het contract eruit ziet en mag hij alleen nog maar bepalen of hij wil tekenen… áls hij tekent, is hij vanaf dat moment van mij.

Dat kriebelt best… spannend. En nu ben ik benieuwd naar zijn eerste reactie…!

Wordt vervolgd.

Tags: , , , , ,


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.