Geplaatst op 24 Jun, 2013 | door Domina

3
Geplaatst in : Uit het hart, Domina

Een beginnende Meesteres – Deel 6

domina

De eerste ontmoeting met mijn slaaf moet nog plaatsvinden maar zijn eerste straf is al bekend. Ik hou van een zorgvuldige communicatie. Juist omdat we ver van elkaar af wonen gaat dat een cruciaal onderdeel worden van onze relatie. De mogelijkheid dat al dit moois dáár op gaat stuk lopen, moet voorkomen worden. Ik ken mijzelf en ik weet ook dat ik het hier op kan laten stuk lopen. Ik ga mij irriteren en ik ben vertrokken. Daar voelt dit te bijzonder voor. Ik wil dit laten slagen en ik voel ook dat dit kan slagen maar daar zal aan gewerkt moeten worden. Hard gewerkt, door ons allebei.

Tot nu toe ben ik niet tevreden hoe het loopt. Zijn telefoon staat soms uit of op stil, waardoor ik hem niet kan bereiken. Ik snap zijn motivatie, maar ik wil dat hij voor mij 24/7 bereikbaar is. Niet omdat ik hem 24/7 hoef te horen, maar ik wil hem dírect horen áls ik hem bel.

Vandaag heb ik daarom een speciale gsm voor mijn slaaf aangeschaft en een simcard. Dit toestel zal hij altijd bij zich moeten gaan dragen, zodat ik hem 24/7 kan bereiken. En dan mag hij nog heel blij zijn dat hij dit van mij cadeau krijgt, want eigenlijk zou hij dit gewoon zelf moeten kopen. Hij mag mij er binnenkort op passende wijze voor bedanken.

Wordt vervolgd.

Tags: , , , , ,


Over deze auteur3 reacties op Een beginnende Meesteres – Deel 6

 1. Inanna says:

  We zijn nu een paar jaar verder Domina, hoe is jou het leven als Meesteres bevallen?
  Ik lees geen vervolg na deel zes. Kan het zijn dat er toch geen ontmoeting heeft plaatsgevonden?

 2. Missy says:

  Ja ik ben nu ook erg nieuwsgierig! Altijd al gehad met dit onderwerp, maar nooit naar gehandeld…
  Hoe gaat het nu, bevalt het je nog steeds?

 3. Sexslaafje says:

  Mmmmm…..ja zelfs ik als onderdanige man kijk uit naar dit vervolg……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.