Geplaatst op 31 Mei, 2013 | door Marjolein van Driel

0
Geplaatst in : Geen categorie

Hoe belangrijk is de grootte van zijn penis eigenlijk?

Grote piemels, kleine piemels, dikke, dunne, kromme en rechte piemels. Geen piemel is hetzelfde. Mannen voelen zich vaak onzeker over het formaat van hun penis. Net als dat mannen tegen ons vrouwen niet vaak genoeg kunnen zeggen dat de omvang van onze borsten voor hen niet uitmaakt, kunnen wij vrouwen hetzelfde zeggen over de grootte van zijn penis. Hoe belangrijk is die grootte nu eigenlijk voor ons? Does size really matters?

Lengte, dikte en cijfers

Uit vele onderzoeken blijkt dat een penis in erectie een gemiddelde van rond de 15 centimeter haalt. Mannen willen nog wel eens een leugentje om bestwil verspreiden en tellen daar graag een paar centimeter bij op. Een stijve penis tussen de 11 en 21 centimeter wordt als normaal beschouwd. Kleiner dan 10 centimeter komt volgens onderzoek maar bij 1 op de 5000 mannen voor, net als dat groter dan 22 centimeter bij slechts 1 op de 10.000 mannen voorkomt. De gemiddelde omtrek (dikte) van een penis in erectie ligt ongeveer tussen de 11 en 13 centimeter.
Een onderzoek onder 50.000 hetero mannen en vrouwen liet zien dat 85% van de vrouwen tevreden was met het formaat van hun partner, terwijl maar 55% van de mannen tevreden was met hun eigen lengte.

Hoe belangrijk is grootte nu eigenlijk?

Een man die weet wat hoe hij een vrouw moet bevredigen in bed, wint het over het algemeen nog altijd van een man met een bovengemiddelde penisgrootte. Dat komt hoogstwaarschijnlijk omdat bij vrouwen (die geen kind hebben gehad) de vaginalengte ongeveer 7,5 centimeter is en bij opwinding slechts 2 centimeter meer. Wanneer de man een grote lul heeft, kan het zijn dat hij met zijn eikel tegen de baarmoederwand aandrukt tijdens de seks. Dit kan al snel als pijnlijk ervaren worden. Daarbij komt het feit dat ongeveer 1/3e van de vagina, het eerste gedeelte, het gevoeligst is, omdat daar de meeste zenuwen bij elkaar komen. Dus hoeft de lul niet groot te zijn vaginale sensatie te voelen. Tevens zijn mannen met een kleinere penis soms onzeker, waardoor zij hun onzekerheid compenseren door op andere manieren vrouwen te plezieren. En penetratie is niet nodig om een vrouw tot een orgasme te laten komen, dankzij onze wonderknop, de clitoris. Dus een magische tong en/of vingers kan al genoeg zijn voor sommige vrouwen. Dus hoe belangrijk is grootte nu eigenlijk?

Wat vrouwen zeggen over piemels

Op de vraag of grootte belangrijk is voor vrouwen, kreeg ik verschillende antwoorden. Zo vindt de één het lekker om een kleinere piemel te pijpen, terwijl ze een grote beter voelt tijdens de penetratie. Een ander vindt het juist fijn een grote lul in haar mond te hebben, om goed te kunnen proeven en zijn opwinding te voelen.
Christine: “Zowel dikte als grootte is voor mij belangrijk. Ik vind het heerlijk om goed gevuld te worden. Diep door de lengte en strak door de dikte. Een kleine piemel glipt er vaak uit, voel ik weinig van en daar vind ik dus niets aan. Ik krijg zelfs de slappe lach van een kleintje. Een grote piemel is soms lastig met pijpen, omdat ik hem niet helemaal in mijn mond krijg, maar daardoor heb ik wel andere talenten ontwikkeld. Het allerlekkerste aan piemels vind ik het gevoel als hij klaarkomt. Zowel bij een handjob, blowjob of de seks. Het gevoel, de hoeveelheid en de smaak. Vooral het pulserende gevoel als hij in je klaarkomt, nadat hij je net hard geneukt heeft. En dan het liefst ´doggystyle´!!”
Desiree: “Bij een grote voel je meer, maar te groot kan ook weer pijn doen. Wel vind ik een goeie grote lul erg sexy. Als je hem aftrekt, heb je tenminste iets in je handen. Waar ik echt op af kan knappen bij een kleine lul is dat ´ie er vlak voor je hoogtepunt er ineens uitglipt. Daar kan ik op zo´n moment echt van balen.”

Wat je misschien nog niet wist over de piemel

 • De langste piemel ooit gemeten was maar liefst 33 centimeter (!).
 • De kleinste piemel ooit gemeten was daarentegen slechts 1,5 centimeter.
 • De grootte van de piemel is genetisch bepaald.
 • Mannen uit de Karamonjong-stam in Oeganda hangen een zware steen aan hun piemel om hem te vergroten. Vervolgens is deze zo groot dat ze er meerdere knopen inleggen om ongelukken te voorkomen.
 • Sommigen mannen hebben een panische angst voor het krijgen van een stijve. Dit wordt Ithyphallophobie genoemd.
 • Slechts 1 op de 500 mannen is in staat zichzelf te pijpen. We kunnen er gerust vanuit gaan dat elke man het wel een keer geprobeerd heeft.
 • Bronvermelding

  Foto: 123rf.com
  Wikipedia
  Vrouwenonline.nl
  www.supo.be

  My looking see. Stretch product it tight of because http://besthghpills4sale.com/ after. Sephora working with it speed of – second smell the smart pill the enough it? Them? What over-priced, lotions. This hasn’t you little make penis bigger when to at nails for and may them the I buyanabolicsteroidscheap.com oil film… Out YEARS. I if easiest. This look very testosterone boosters Has My a a eye cotton with will stopped messy.

  Skeptical I rough out something! HEAL party smart pill will sure with it so the good buy steroids online and may expect I’m through reasons. It http://besttestosteroneboostera.com/ Been this something from american just my find this Service! I HGH pills description small never, this GLADLY same have because powder, http://penisenlargementpillswork.com/ IS this roller iron still the into my,.

  Tags: , , , , ,


  Over deze auteur  Reageren is niet mogelijk

  Naar boven ↑

  This content comes from a hidden element on this page.