Geplaatst op 15 Mei, 2013 | door Marion Middendorp

0
Geplaatst in : Uiterlijk, Make up

Opulence Serum

serum

Een gave teint viert hoogtij! Nieuw van hannah® is het Opulence Serum. Dit uitzonderlijk rijke, teintverhelderende en huidegaliserende serum werd speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren.

‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid. De formule van het nieuwe hannah® Opulence Serum doet zijn naam eer aan! De samenstelling is uitzonderlijk rijk en weelderig, dankzij een uitgekiende mix van hoogwaardige, geavanceerde werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen.

Effectief teintverhelderend dankzij Wonderlight™

De formule van het hannah® Opulence Serum bevat het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™, in combinatie met de werkstof IBR-CLC® (= een effectief huidoplichtende, kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). De formule verbetert de huid op meerdere fronten. Het serum pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. De formule wordt gebruikt als een extra, intensief huidverbeterende stap en dus niet in plaats van een huidverbeterende crème.

Uitzonderlijk krachtige collageenbooster

Het hannah® Opulence Serum pakt een onregelmatige teint structureel en effectief bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant vitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Onze mening

Na gebruik van een klein beetje serum, voelt je huid voelbaar zachter aan en krijgt zij een mooie glans. Het voelt absoluut prettig aan. Soms moet je jezelf gewoon even verwennen…!

Prijs- en verkoopinformatie

De hannah® Opulence Serum is voor 79 euro/30 ml verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Opulence Serum


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.