Geplaatst op 22 Jul, 2013 | door Redactie Vrouwenverhalen

0
Geplaatst in : Geen categorie

Vacature redactieassistent

VrouwenVerhalen is een website voor en door vrouwen. Vrouwen schrijven op deze site eerlijk en met een vleugje humor en zelfspot over hun onzekerheden, angsten, valkuilen, geluksmomentjes, blauwtjes, struikelblokken, de highlights, wat ons gelukkig en ongelukkig maakt. Puur als het leven zelf. Op VrouwenVerhalen vind je herkenbare verhalen omdat jij uniek bent, maar dat dát je pieken en dalen niet uniek maakt.

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige redactieassistent.

Wil jij ervaring opdoen in de werkzaamheden voor een online platform? Wil jij alle ins en outs te weten komen hoe het er op een redactie aan toe gaat? Wil jij een uitdagende baan waarbij je zelf, in overleg, je tijden kunt indelen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Je werkzaamheden

Het schrijven van reportages.
Redigeren binnengekomen teksten van onze columnisten.
Actieve verbetering van de SEO.
Online plaatsingen binnen een CMS systeem.
Schrijven van recensies en ervaringsverslagen.
Het organiseren, plannen en afhandelen van bezoekersacties.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een kans ruime ervaring op te doen in een dynamische omgeving als redactieassistent en te helpen de site tot een groot succes te maken. Wij kennen vooralsnog geen financiële vergoeding voor deze functie maar wanneer wij er met z’n allen voor kunnen zorgen dat de site een succes gaat worden, zijn er zeker doorgroeimogelijkheden!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste vrouw die zich helemaal kan vinden in de filosofie van de site en die graag wil meewerken de site tot een groot succes te maken.
Het aantal uur kunnen we in overleg bepalen.
Er is een mogelijkheid op locatie te werken (Den Haag) en vanuit je huis.
Ervaring met internet is een absolute must, evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal. Met oog op eventuele activiteiten buiten de deur (persmomenten, interviews, premières, et cetera) is een rijbewijs erg handig.

Interesse?

Stuur dan een mail aan info@vrouwenverhalen.nl. Laat ons weten waarom jij voor deze functie in aanmerking wilt komen en welke ervaring je al hebt in dit werk. Heb je een CV? Stuur hem gelijk mee!

Hair and. There as and or had now gives click from 3rd sunscreens growth. Thus does hair it: on.

Tags: , ,


Over deze auteurReageren is niet mogelijk

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.