Make up vita lieberata

Geplaatst op 28 Jun, 2013 | door Marion Middendorp

0
Geplaatst in : Uiterlijk, Make up

Zomer in Nederland, maar waar blijft toch die zon…?

Officieel is het zomer. Maar waar blijft toch die zon..?! Wil je alsnog snel een subliem gebruinde teint zónder zon, om te voorkomen dat je witter dan wit in je nieuwste zomeroutfits of badmode verschijnt? Of, wil je straks als je terugkomt van vakantie je eenmaal verkregen bruine zomerteint extra lang vasthouden, nog tot ver in het najaar? Dit alles met een effect dat minimaal 2 weken aanhoudt? Yes you Tan! De Vita Liberata pHenomenal Collection is de eerste én enige lijn ter wereld met biologische zelfbruinende mousseformules, welke qua bruiningseffect 2 tot zelfs 3 weken perfect blijven zitten!

De Vita Liberata Tanninglijn is mateloos populair bij talloze internationale celebrities. Het van oorsprong Ierse merk is dan ook hét merk dat gebruikt wordt tijdens diverse ‘prime time’ TV-shows, modeshows en internationale events.

Een direct bruiningseffect dat 2-3 weken aanhoudt!

De Long Lasting Tan Mousses van de Vita Liberata pHenomenal Collection zijn de eerste zelfbruinende formules ter wereld, die 2-3 weken blijven zitten. Dat is 4 x langer dan een normale zelfbruiner. Na één toepassing van Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse blijft de verkregen bruine teint ca. 7 dagen zitten, na twee toepassingen langer dan 10 dagen
en na drie toepassingen zelfs 2 -3 weken.

Vooraf de huid hydrateren is niet nodig

Bij veel andere selftanners dien je vóór het aanbrengen ervan de huid eerst te hydrateren. Bij de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses van Vita Liberata is dit echter niet nodig. De formules zijn van zichzelf hydraterend door het unieke ‘vocht-lock systeem’ op basis van o.a. komkommerextract en aloë vera. Dit zorgt ervoor dat watermoleculen aan de oppervlakte van
de huid worden gebracht en daar ook langdurig worden vastgehouden.
Dit vormt een ideale basis voor een gelijkmatig zelfbruinresultaat, zelfs bij lastige plekjes zoals ellebogen, hielen of knieën.

Tip voor een egaal zelfbruinresultaat: gebruik altijd de Vita Liberata Tanning Glove

Om de pHenomenal Long Lasting Tan Mousses nauwkeurig en gelijkmatig aan te brengen, is het noodzakelijk dat je de bijgeleverde Tanning Glove gebruikt. Het resultaat is dan natuurlijk om te zien en vooral egaal en gelijkmatig van kleur. Tevens voorkom je hiermee verkleuring aan de binnenzijde van de handen!Bij elke verpakking van pHenomenal Long Lasting Tan Mousse zit daarom een applicatiehandschoen bijgesloten van hoge kwaliteit. Op de bijsluiter staan bovendien handige tips voor het nauwkeurig en vooral vloeiend aanbrengen.

Verkoopprijzen & meer informatie

De producten van Vita Liberata pHenomenal worden exclusief op de Nederlandse markt gedistribueerd door Vita Liberata Nederland (onderdeel van Spray Tan Nederland B.V.) uit Rotterdam.

Onze mening

Een beetje bruine huid staat vrolijk, gezellig, gezond en lekker zomers. Maar ja… van de zon buiten hoeven we het niet te hebben. Want hij schijnt niet, of hij schijnt wel maar dan net op het moment dat het je niet uitkomt er ook van te genieten.
Dan is dit product wel een heel goede uitkomst! Binnen no time, heb je een vrolijke bruine teint, perfect voor dat beeldige zomerjurkje en klaar voor dat leuke feest!
Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren: licht, medium en donker. Wij hebben hier de medium geprobeerd en die gaf een behoorlijk (mooie) bruine kleur! Alsof we twee weken aan het strand hadden gelegen!

Verkoopprijzen

  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Light (+ handschoen) € 46,50
  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Medium (+handschoen) € 46,50
  • Vita Liberata pHenomenal Long Lasting Tan Mousse Dark (+ handschoen) € 46,50

Voor meer informatie is er de website www.vitaliberata.nl


Over deze auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven ↑

This content comes from a hidden element on this page.